DRESSUURMERRIE

Home » Dressuurmerrie

paard-5

Elke dressuurmerrie uit onze stal vertegenwoordigt het hoogste niveau van de paardensport. Onze eigen fokkerij brengt al jaren succesvolle lijnen voort. Iedere dressuurmerrie selecteren we zorgvuldig op een werkwillig karakter en beweeglijkheid. Ook worden de paarden professioneel begeleid en getraind door ons instructieteam. Dit heeft ertoe geleid dat verschillende van onze merries succesvol zijn uitgekomen in de Grand Prix en meedoen op het hoogste niveau van de paardensport.

Heeft u vragen?

Een dressuurmerrie uit onze stal van hoog niveau

Vanaf de jaren ‘80 fokken wij paarden, waaronder de Manda-, Dinde- en Ella-lijn. Met name de Manda-stam bracht verschillende succesvolle wedstrijdpaarden voort in de binnen- en buitenlandse competitie, waaronder de Grand Prix. Wij besteden bij Stal Hexagon niet alleen aandacht aan ons fokmateriaal, maar ook aan het opfokken en trainen van onze dressuurpaarden, waardoor onze paarden uiterst geschikt zijn voor competities op hoog niveau.

paard

Interesse? Vul dan een bestel formulier in

Neem voor informatie over een dressuurmerrie uit onze stal contact op

Heeft u interesse in een dressuurmerrie of wilt u advies over trainingsmogelijkheden voor uw eigen paard? Stal Hexagon helpt u graag en biedt verschillende dressuurpaarden te koop aan voor binnen- en buitenland. Ook geven wij advies op maat en kunt u met uw dressuurmerrie lessen bij ons volgen. Neem contact op met onze locatie in Schore, vlak bij Goes, door te bellen naar +31 (0) 113 342152 of een e-mail te sturen naar info@stalhexagon.nl.

Stal Hexagon