EEN PAARD FOKKEN

Home » Een paard fokken

stalhexagon-paard

Bij onze manege laten wij een paard fokken die over allerlei gunstige eigenschappen en vaardigheden beschikt om de top van de dressuursport te bereiken. Bij ons fokken we met hengsten en merries die zorgvuldig zijn geselecteerd. We kijken hierbij onder andere of de paarden over goede motorische en beweeglijke vaardigheden beschikken en of ze een welwillend karakter hebben. Dit maakt het trainen vele malen eenvoudiger. Ontdek de mogelijkheden van onze manege voor de aankoop van paarden of ontvang deskundig advies.

Heeft u vragen?

Een paard laten fokken in een topsportomgeving

Stal Hexagon beschikt over jarenlange ervaring in het fokken van een paard dat geschikt is voor de dressuursport. Zo brachten we diverse succesvolle lijnen voort met onze hengstenhouderij, zoals de Manda-, Ella- en Indi-stammen. Ook behaalden 21 van onze zelfgefokte paarden de Grand Prix door het topsportklimaat dat wij aanbieden. Niet alleen fokken we met hengsten en merries met uiterst gunstig fokmateriaal, maar we zorgen ook voor een optimale omgeving op het gebied van voeding, rust en training zodat iedere ruiter en ieder paard het uiterste uit zichzelf haalt

Wilt u meer weten over fokken met onze hengsten? Bel ons dan gerust op!

Wilt u meer weten over hoe we een paard fokken met onze hengsten en merries? Of heeft u interesse in het in training zetten van uw paard bij onze manege? Neem dan gerust contact op met onze handelsstal in Schore, vlak bij Goes, voor deskundig advies. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 113 342152 of door een e-mail te sturen naar info@stalhexagon.nl. Wij helpen u graag om de top van de paardensport te bereiken!

Stal Hexagon