Overige fokproducten

Home » Fokkerij van dressuurpaarden » Overige fokproducten

Beauty-lijn, merrielijn 119, fokfamilie 11

De in 1983 geboren merrie Beauty ( Doruto x Katinga keur pref v. Amor ) bracht onder andere de keur sport merrie guerilla ( v. Record ), de ster merrie Tasja ( v. Rubiquil ) die is uitgebracht in de Lichte Tour en de merrie Whatever ( v. Truppa ) die  eveneens is uitgebracht in de Lichte Tour.

Tasja

Rubiquil x Doruto

Baldacci

Havidoff x Rubiquil

Whatever

Truppa x Doruto

 

De in 1984 geboren donkerbruine hengst Cyrain ( v. Sultan x Pepin Le Bref xx ) bracht het tot de derde bezichtiging bij het KWPN. Hij komt uit de bekende Nomana – stam (Merrielijn 2, fokfamilie 8). Met zijn ruiter Leunus van Lieren kwam hij uit in de Nationale dressuursport. Hij deed de oefeningen voor de Grand Prix met gemak. Van een start in de Grand Prix is het helaas niet meer gekomen omdat hij vroegtijdig overleden is. Op Stal Hexagon is hij ingezet voor de fokkerij. Hierdoor hebben we kunnen genieten van zijn nakomelingen. De merrie Joleen ( mv. Jason ) bracht het tot het Z2 dressuur, evenals haar volle broer Kalief. Kyrain ( mv. Lorenz ) en Kwartrial ( mv. First Trial xx ) zijn allebei uitgebracht in de Grand Prix. Oakley ( mv. Belasco ) heeft Lichte Tour gelopen.

Ook als moedersvader deed hij van zich spreken. De merrie Kwartrial bracht van onze eigen hengst Kwadruto ( v. El Corona x Doruto ), die is uitgebracht in de Internationale dressuursport, de ruin Outcome die is uitgebracht in de Nationale dressuursport.

Denzel

Zorion x Truppa

 

Cyrain

Sultan x Pepin Le Bref xx

 

Kwartrial

Cyrain x First Trial

 

Bonetta-lijn, merrielijn 132, fokfamilie 32

De in 1983 geboren ster prestatie merrie Bonetta (Symfonie x Wachtmeester) bracht o.a. Nevada (v. Gracio) die is uitgebracht in de Z2 dressuur. Van Rubiquil bracht ze de 2e bezichtigings hengst Update die met Thamar Zweistra Grand Prix heeft gelopen. Daarna is hij verkocht aan Deborah Vroegindeweij. Zij heeft hem uitgebracht bij de Young Riders en in de Grand Prix voor ruiters onder de 25 jaar. Uit Bonetta fokten we ook Sonetta (v. Rubiquil). Sonetta is de moeder van Wellnetta (v. Louisville) die door Laurens van Lieren is uitgebracht in de Grand Prix.

Uit deze stam komt ook het Grand Prix paard Donzello (v. Donnerhall), de Lichte Tour paarden Epos (v. Amulet en Kojak B (v. Equador) en de aangewezen hengst Eef (v. Sebastiaan). De bij het KWPN aangewezen en bij het DWB goedgekeurde Blue Horse Denzel komt ook voor uit deze lijn.

Oakley

Cyrain x Belasco

 

Kyrain

Cyrain x Lorenz

 

Welnetta

Louisville x Rubiquil

Santa Maria -lijn

De in 1995 geboren BWP merrie Santa Maria van de Zuuthoeve (Weltmeyer II x Picasso de Lauzelle) bracht o.a. de bij het NRPS goedgekeurde Auctor (v. Rubiquil). Ze bracht ook het Grand Prix paard Conquest (v. Rubiquil). Zijn volle broer Feno (v. Rubiquil) is door Veronique van der Panne uitebracht bij de Junioren. Santa Maria’s dochter Eva Maria (v. Rubiquil) bracht de hengst Iliinois (v. Louisville) een echte lookalike van zijn vader.

De volle broer van Santa Maria, Brentano van de Zuuthoeve, is actief op Grand Prix niveau. De volle zus van Santa Maria, Runaway van de Zuuthoeve, bracht het Lichte Tour paard Beach Boy van de Zuuthoeve (v. Sir Lui).

Update

Rubiquil x Symfonie

Auctor

Rubiquil x Weltmeyer II

Conquest

Rubiquil x Weltmeyer II 

Jonagold-lijn Gundel, O177A (Schlemminger Grabau) alt. Trak. famnr.

De in 1991 geboren ster prestatie merrie Jonagold (May Sherif x Flamingo) bracht o.a. Unchained (v. Rubiquil) die door Thamar Zweistra is uitgebracht in de ZZ dressuur. Ze bracht ook Snowbird (v. Rubiquil) die verkocht is als leerpaard. De ster prok merrie Variety (v. Rubiquil) is door Dinja van Liere uitgebracht in de Grand Prix.

Uit deze stam komen ook de staats- en verbandspremie merrie Golden Glory (v. Gribaldi) die is uitgebracht in het ZZ-zwaar en de goedgekeurde hengsten Gondoliero (v. Prae Vento), Trak, SA, Berl.-Brand, Grasnitz (v. Lowelas Trak en Goldscmidt (v. Biotop) Rhein, Trak.

Feno

Rubiquil x Weltmeyer II

 

Illinois

Louisville x Weltmeyer II

 

Unchained

Rubiquil x May Sherif

 

Variety

Rubiquil x May Sherif

Showbird

Rubiquil x May Sherif

Neem contact met ons op

Tot op de dag van vandaag is onze fokkerij van dressuurpaarden met veel ambitie bezig met het fokken, opfokken en opleiden van paarden voor wedstrijden. Wilt u meer weten over onze paardenfokkerij? Of wilt u informatie over onze andere diensten, zoals het dekken van uw merrie? Neem voor meer informatie over de fokkerij, trainingen en paarden contact op met onze locatie in Schore, nabij Goes, door te bellen naar +31 (0) 113 342152 of een e-mail te sturen naar info@stalhexagon.nl.

Stal Hexagon