Mr. Magnum BTH

Home » Mr magnum

Hengst, bruin
Expression x Valdez x Johnson
stokmaat: 169m
geboren in 2017
Goedgekeurd bij: AES
Kleur: Bruin
Stokmaat: 1.69

Mr. Magnum heeft 3 excellente gangen met zeer veel expressie, capaciteit en souplesse. Daarnaast beschikt de hengst over een zeer goed karakter, met veel instelling en bereidheid tot werken.

De vaderlijn van Mr. Magnum BTH staat garant voor uitstekende dressuurgenen. Zelf heeft de hengst een dressuurindex van 143 en met hengsten in de pedigree die internationaal hun sporen verdiend hebben in de dressuursport, is de verwachtingswaarde van deze imposante hengst zeer hoog.
Moeder Grialita O (elite, IBOP) is een fraaie merrie van Valdez met zeer veel ras en een mooi front. Ze werd met 80 punten voor exterieur en 80 punten voor bewegen kampioen van de keuring in Gelderland. Grialita O liet in beweging een goede techniek zien, met veel souplesse en buiging in de gewrichten. Daarbij had ze in stap, draf en galop steeds een mooie zelfhouding. Grialita O komt uit de Bryolieta stam waaruit veel goede sportpaarden (zoals Great Lady TC onder Jeanine Nieuwenhuis en Astrid Sollenburg onder Floor Dröge) en diverse goedgekeurde dekhengsten komen.

Op de eerste WK-selectie was de commissie erg enthousiast over Magnum: “Een chique, hoogbenig paard, met veel front en bewegingstechniek.”

Het Dekgeld is € 1500,-  /250,- vaste kosten, excl. BTW en verzendkosten. En €1250,- bij de dracht.

Mr. Magnum is vrij van het WFFS-gen.

Voor meer informatie kunt u bellen met: Leunus van Lieren (06 55 306326)

Stal Hexagon