Dekhengsten

Rijksgediplomeerde hoefsmid

Grand Prix-paarden

Topsportomgeving

Bij Stal Hexagon hebben we verschillende dekhengsten op stal staan. Wij hebben een zorgvuldige selectie aan dekhengsten wiens nakomelingen al vele successen boekten binnen de dressuur. Wilt u een paard laten dekken of bent u benieuwd naar de dekhengsten uit onze fokkerij? Ontdek dan de mogelijkheden bij Stal Hexagon, als ervaren manege die al jaren meedraait in de top van de paardensport in binnen- en buitenland.

Heeft u vragen?

De dekhengsten uit onze fokkerij zijn succesvol in de dressuur

In onze paardenfokkerij en manege zijn we gespecialiseerd in het fokken en opfokken van paarden. Daarnaast bieden we onze paarden en ruiters een echte topsportomgeving aan, zodat zij optimaal worden klaargestoomd voor de dressuursport in binnen- en buitenland. Onze professionals hebben daarbij jarenlange ervaring en leiden zo al verschillende combinaties naar de top van de paardensport. Zo bereikten een aanzienlijk deel van de nakomelingen van de dekhengsten uit onze fokkerij de top van de dressuur, namelijk de Grand Prix.

Een paard laten dekken door onze dekhengsten

Het is mogelijk om een paard door onze hengsten te laten dekken. Dekhengsten uit onze fokkerij, zoals Hexagon’s Double Dutch, Kaygo en Matteo brachten al verschillende nakomelingen voort die succesvol zijn in de dressuur. De hengsten beschikken namelijk over uitstekend fokmateriaal. Wij selecteren ze op basis van hun beweeglijkheid en motorische vaardigheden. Ook het karakter is belangrijk: zo selecteren we de hengsten op basis van hun werkwilligheid en instelling. De nakomelingen van deze hengsten hebben daarom al het talent in huis voor een succesvolle carrière. Voor het laten dekken van uw paard, bent u daarom van harte welkom bij ons!

Wilt u meer weten over onze fokkerij voor dekhengsten? Bel ons op!

Wilt u uw paard laten dekken bij onze fokkerij voor dekhengsten voor meer succes in de dressuur? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor uw merrie te bespreken. Wilt u advies over het trainen van uw paard voor de dressuursport of wilt u meer weten over het fokken van paarden bij onze fokkerij? Schroom dan ook niet om contact op te nemen met onze locatie in Schore, vlak bij Goes. We zijn telefonisch te bereiken via +31 (0) 113 342152 of per e-mail via info@stalhexagon.nl.