DE BESTE PAARDENHANDELAAR VAN NEDERLAND

Home » Paardenhandelaar Nederland

stalhexagon-paard

Onze paardenhandelaar selecteert de beste wedstrijdpaarden, die op hoog niveau binnen de paardensport presteren binnen en buiten Nederland. Met oog voor talent en kwaliteit worden onze hengsten en merries ingekocht, verzorgt en verkocht. Ons instructieteam leidt de paarden met een flinke dosis ambitie en passie op, zodat ze op de top van hun kunnen presteren. Niet voor niets staat Stal Hexagon al jaren aan de top van de paardensport en staan we bekend als een van de beste paardenhouders in Nederland.

Heeft u vragen?

Op zoek naar een paardenhandelaar in Nederland?

We bieden een topsportklimaat binnen Nederland met oog voor talentvolle paarden, die onze paardenhandelaar zorgvuldig selecteert en inkoopt. Onze paardenhouder verzorgt de paarden die we op stal hebben staan met veel passie, waardoor deze in topconditie verkeren voor wedstrijden binnen en buiten Nederland. Als paardenhandelaar zijn we een begrip binnen Nederland. Met een instructieteam van professionals die het maximale uit onze paarden weten te halen, creëren we een omgeving waarin onze wedstrijdpaarden hun hoogste niveau bereiken. Zo zijn velen uitgekomen in de Grand prix en boekten onze paarden diverse overwinningen in het (inter)nationale paardencircuit.

Meer informatie over onze paardenhouder in Nederland

Wilt u meer informatie over Stal Hexagon als paardenhouder en paardenhandelaar binnen Nederland. Heeft u interesse in de aanschaf van een wedstrijdpaard of ziet u verkoopmogelijkheden voor uw hengst of merrie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 113 342152 of een e-mail te sturen naar info@stalhexagon.nl. Wij helpen u graag en geven vrijblijvend advies over de inkoop en verkoop van paarden.

Stal Hexagon