Een handelsstal voor paarden

Rijksgediplomeerde hoefsmid

Grand Prix-paarden

Topsportomgeving

Bent u op zoek naar een betrouwbare handelsstal voor de aankoop en verkoop van paarden? Dan moet u de mogelijkheden van Stal Hexagon eens bekijken. Wij zijn een manege waar we paarden fokken en trainen voor de paardensport. Wij bieden hierbij fokmateriaal van absolute topkwaliteit aan en zorgen voor een echt topsportklimaat, waarin zowel ruiter als paard klaargestoomd worden voor de top van de paardensport.

Heeft u vragen?

In onze handelsstal zorgen wij voor een zorgvuldige aan- en verkoop van paarden

In onze handelsstal kunt u terecht voor de aan- en verkoop van paarden. Onze manage bracht al verschillende succesvolle lijnen voort, onder andere van de Manda-stam. Daarnaast beschikken we over dekhengsten met een welwillend karakter, sterke motorische vaardigheden en beweeglijke eigenschappen. Dit maakt ze uiterst geschikt om te trainen voor de top van de sport. Naast dekhengsten vindt u in onze handelsstal ook dressuurmerries, die van soortgelijke, gunstige eigenschappen zijn voorzien. Wilt u uw paard juist verkopen? Ook dan begeleiden we u graag!

Neem contact op met onze professionals voor uw aanvraag

Wilt u meer weten over onze handelsstal voor paarden? Neem dan contact op met onze professionals in Schore, vlak bij Goes, voor meer informatie. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 113 342152 of door een e-mail te sturen naar info@stalhexagon.nl. Wij helpen u graag met de aan- of verkoop van uw paarden.