HENGSTENHOUDERIJ IN NEDERLAND

Home » Hengstenhouderij in Nederland

paard-5

Onze hengstenhouderij brengt paarden voort die de top van de paardensport in Nederland representeren. De hengstenhouder selecteert de hengsten zorgvuldig, zodat deze topprestaties leveren in (inter)nationale wedstrijden in Nederland en daarbuiten. We bieden niet alleen fokmateriaal van hengsten met goede prestatiegenen, maar onze hengstenhouder houdt zich ook bezig met het opfokken en opleiden van de hengsten voor de dressuursport binnen en buiten Nederland. Hierdoor leveren de hengsten van onze hengstenhouderij grootse prestaties binnen de paardensport.

Heeft u vragen?

Dressuurhengsten van onze hengstenhouderij in Nederland

Binnen de hengstenhouderij bieden we een compleet programma van fokken, opfokken en trainen en zo vertegenwoordigen we de top van Nederland. Onze dressuurhengsten leveren al jaren topprestaties en zorgen tot op de dag van vandaag voor diverse sportieve successen. Ons instructieteam weet het maximale uit onze wedstrijdhengsten te halen, waarvan er verschillende uitkwamen in de Grand Prix. Onze hengstenhouderij biedt zo een topsportklimaat, waarin we al jaren de ambitie verwezenlijken om het beste fokmateriaal te bieden en onze paarden op te leiden voor de top van de paardensport in Nederland en daarbuiten.

Mogelijkheden voor hengsten van onze hengstenhouder

In onze hengstenhouderij staan verschillende hengsten ter stal met veel talent, die goed presteren in de paardensport, zowel in Nederland als daarbuiten. De hengsten van de hengstenhouder hebben een uitgebreide stamboom en zijn succesvol in verschillende takken van de paardensport binnen en buiten Nederland. We bieden verschillende mogelijkheden om uw merrie te laten dekken door onze dekhengsten, waaronder Hexagon’s Louisville. Zo versturen wij vers paardensperma, waarvoor wij dekgeld, vaste kosten en een toeslag bij dracht (excl. verzendkosten) rekenen. Wij geven u graag meer informatie over onze dekhengsten en het leveren van paardensperma.

paard

Interesse? Vul dan een bestel formulier in

Neem voor meer informatie over de hengstenhouder contact met ons op

Bent u op zoek naar een geschikte hengst van onze hengstenhouderij in Schore, vlak bij Goes? Of wilt u vrijblijvend advies inwinnen van onze hengstenhouder over ons fokmateriaal of opleidingsmogelijkheden van onze hengsten in Nederland? Neem voor meer informatie over onze hengstenhouder contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 113 342152 of een e-mail te sturen naar info@stalhexagon.nl. Wij helpen u graag.

Stal Hexagon