Een begrip binnen de Grand Prix-dressuur

Rijksgediplomeerde hoefsmid

Grand Prix-paarden

Topsportomgeving

Stal Hexagon is een begrip binnen de Grand Prix-dressuur Zo bereikten 21 van onze zelfgefokte paarden de Grand Prix-dressuur en hebben we verschillende combinatiepaarden opgeleid voor de dressuur, die diverse sportieve successen boekten in binnen- en buitenland. Ons instructieteam heeft oog voor talentvolle paarden en weet het maximale uit onze dressuurpaarden te halen door de topsportomgeving die wij bieden. Heeft u de ambitie om in de Grand Prix- dressuur uit te komen met uw paard? Of heeft u interesse in een passend Grand Prix-paard, die wij te koop aanbieden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leiden wedstrijdpaarden met grote zorg en kunde op en weten hun sportieve prestaties naar een hoger niveau te brengen.

Heeft u vragen?

Onze stal als expert binnen de Grand Prix-dressuur

Wij garanderen u het beste fokmateriaal van onze eigen sportpaardenfokkerij. Door een zorgvuldige selectie verschaffen wij u het beste fokmateriaal. Van onze zelfgefokte paarden kwamen er meerdere uit in de Grand Prix-dressuur, zoals de merrie Indiamanda uit de Manda-stam, die bekend staat om haar fokwaarden. Bent u geïnteresseerd in een Grand Prix-paard, dan bieden wij deze ook te koop aan. Wij helpen u graag in de aanschaf van wedstrijdpaarden en staan bekend voor ons oog voor talentvolle paarden.

Neem contact op voor meer informatie over ieder Grand Prix-paard die we te koop aanbieden

Heeft u interesse in een Grand Prix-paard die we te koop aanbieden? Of wilt u meer weten over onze opleidingsmogelijkheden voor de Grand Prix-dressuur? Om het hoogste niveau met uw wedstrijdpaard te bereiken, neemt u vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 113 342152 of een e-mail te sturen naar info@stalhexagon.nl.