EEN BEGRIP BINNEN DE GRAND PRIX-DRESSUUR

Home » Grand Prix-dressuur

stalhexagon-paard

Stal Hexagon is een begrip binnen de Grand Prix-dressuur. Zo bereikten 21 van onze zelfgefokte paarden de Grand Prix-dressuur en hebben we verschillende combinatiepaarden opgeleid voor de dressuursport, die diverse sportieve successen boekten in binnen- en buitenland. Ons instructieteam heeft oog voor talentvolle paarden en weet het maximale uit onze Grand Prix-paarden te halen door de topsportomgeving die wij bieden. Heeft u de ambitie om in de Grand Prix- dressuur uit te komen met uw paard? Of heeft u interesse in een passend Grand Prix-paard uit onze stal, dat wij te koop aanbieden? Dan schakelt u onze professionals in. Wij leiden Grand Prix-paarden met grote zorg en kunde op en weten hun sportieve prestaties naar een hoger niveau te brengen.

Heeft u vragen?

Onze stal als expert binnen de Grand Prix-dressuur

Wij garanderen u fokmateriaal van hoogwaardige kwaliteit uit onze eigen sportpaardenfokkerij, waar u Grand Prix-paarden kunt kopen. Door een zorgvuldige selectie verschaffen wij u het beste fokmateriaal voor het kopen van een Grand Prix-paard. Van onze zelfgefokte paarden kwamen er meerdere uit in de Grand Prix-dressuur, zoals de merrie Indiamanda uit de Manda-stam, die bekend staat om haar fokwaarden. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een Grand Prix-paard? Bekijk dan ons aanbod en lees meer over een Grand Prix-paard dat wij te koop aanbieden. Wij helpen u graag in de aanschaf van Grand Prix-paarden en staan bekend voor ons oog voor talentvolle paarden.

paard

Interesse? 

Bel ons op voor meer informatie over ieder Grand Prix-paard dat we te koop aanbieden

Als u interesse heeft in het kopen van een Grand Prix-paard, dan bekijkt u ons aanbod met de paarden die we te koop aanbieden. Wilt u meer weten over onze opleidingsmogelijkheden voor de Grand Prix-dressuur of wilt u meer informatie over het kopen van een Grand Prix-paard? Om het hoogste niveau met uw Grand Prix-paarden te bereiken, neemt u vrijblijvend contact op met onze locatie in Schore, vlak bij Goes, door te bellen naar +31 (0) 113 342152 of door een e-mail te sturen naar info@stalhexagon.nl.

Stal Hexagon