Dressuurpaarden kopen

Rijksgediplomeerde hoefsmid

Grand Prix-paarden

Topsportomgeving

Bij Stal Hexagon kunt u verschillende dressuurpaarden kopen. Onze dressuurpaarden zijn een begrip in Nederland en daarbuiten en boekten al diverse successen in (inter)nationale competities, waaronder de Grand Prix. Onze volledige kennis op het gebied van fokken, opfokken en trainen biedt een topsportklimaat voor paarden, die in Nederland al jaren meedoen met de absolute top binnen de dressuur. Als u op zoek bent naar geschikte paarden binnen Nederland waar u het maximale uit haalt in de dressuur, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u vragen?

Dressuurpaarden kopen uit eigen fokkerij

Onze eigen fokkerij heeft al verschillende succesvolle lijnen aan paarden voor de dressuur voortgebracht in Nederland, waaronder de Grand Prix-winnende paarden van de Manda-, Ella- en Dindestam. Het fokmateriaal wordt geselecteerd op basis van een welwillend karakter en kwaliteit in bewegen. Daarnaast investeren wij in de opleiding van onze wedstrijdpaarden. Ons instructieteam traint al jaren onze paarden en ruiters op het hoogste niveau, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor de dressuur binnen Nederland of daarbuiten.

Bel ons voor informatie over het kopen van dressuurpaarden uit onze stal

Bij Stal Hexagon kunt u verschillende dressuurpaarden kopen voor binnen- en buitenland. Wij hebben al verschillende klanten binnen en buiten Nederland blij gemaakt met een passend paard, geschikt voor de dressuur en andere takken binnen de paardensport. Wilt u ook het hoogst haalbare niveau uit uw paard halen binnen de dressuur? Of wilt u advies in het kopen van dressuurpaarden? Bent u benieuwd naar de dressuurpaarden en andere wedstrijdpaarden die wij in de verkoop hebben uit Nederland of daarbuiten? Ons team van professionals staat voor uw klaar om al uw vragen te beantwoorden en helpt u in uw zoektocht naar een passend paard. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 113 342152 of een e-mail te sturen naar info@stalhexagon.nl. Wij helpen u de top van de paardensport te bereiken.