DRESSUURPAARDEN KOPEN

Home » Dressuurpaarden kopen

paard-5

Bij Stal Hexagon kunt u verschillende dressuurpaarden kopen. Onze dressuurpaarden zijn een begrip in Nederland en daarbuiten en boekten al diverse successen in (inter)nationale competities. Met onze volledige kennis op het gebied van fokken, opfokken en trainen bieden we onze paarden en ruiters een topsportklimaat aan. Zo doen onze dressuurpaarden al jaren mee met de absolute top van de paardensport, zowel binnen als buiten Nederland. Voor het kopen van dressuurpaarden van wereldklasse, kunt u daarom uitstekend bij ons terecht.

Heeft u vragen?

Dressuurpaarden kopen uit onze eigen fokkerij

Bij Stal Hexagon kunt u verschillende dressuurpaarden kopen uit Nederland of daarbuiten. Onze eigen fokkerij heeft al verschillende succesvolle lijnen dressuurpaarden voortgebracht in Nederland, waaronder de Grand Prix-winnende paarden van de Manda-, Ella- en Dindestam. Het fokmateriaal selecteren we op basis van een welwillend karakter en kwaliteit in bewegen. Daarnaast investeren wij in de opleiding van onze paarden. Ons instructieteam traint onze paarden en ruiters al jaren op het hoogste niveau, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor de dressuursport in nationale en internationale competities. Wij hebben al verschillende klanten binnen en buiten Nederland blij gemaakt met passende dressuurpaarden.

paard

Interesse? Vul dan een bestel formulier in

Bel ons voor informatie over onze paarden voor de dressuur

Wilt advies over het kopen van dressuurpaarden? Bent u benieuwd naar de dressuurpaarden en andere wedstrijdpaarden die wij in de verkoop hebben uit Nederland of daarbuiten? Ons team van professionals staat voor uw klaar om al uw vragen te beantwoorden en helpt u in uw zoektocht naar een passend paard. Neem voor het kopen van dressuurpaarden contact op met onze locatie in Schore, vlak bij Goes, door te bellen naar +31 (0) 113 342152 of een e-mail te sturen naar info@stalhexagon.nl. Wij helpen u de top van de paardensport te bereiken!

Stal Hexagon