Wedstrijdpaarden kopen

Rijksgediplomeerde hoefsmid

Grand Prix-paarden

Topsportomgeving

Wilt u wedstrijdpaarden kopen van het hoogste niveau? Bij Stal Hexagon bieden wij een topsportklimaat op het gebied van fokken, opfokken en opleiden van wedstrijdpaarden. Dit doen we niet zonder succes: Onze paarden boekten vele sportieve successen in binnen- en buitenland en 21 van onze zelfgefokte paarden zijn uitgekomen in de Grand Prix.

Heeft u vragen?

Een wedstrijdpaard uit een topsportklimaat kopen

In onze eigen fokkerij zijn we onder andere gespecialiseerd in het fokken van sportpaarden, wat heeft geresulteerd in verschillende succesvolle lijnen wedstrijdpaarden. Daarnaast heeft ons team alle kennis en ervaring in huis om onze paarden het hoogste niveau te laten bereiken in diverse takken van de paardensport. Als u op zoek bent naar een wedstrijdpaard dat optimaal is gefokt én getraind, dan bent u bij Stal Hexagon aan het juiste adres.

Neem contact met ons op voor meer informatie over het kopen van wedstrijdpaarden

U kunt bij ons verschillende wedstrijdpaarden kopen. Wij staan hoog aangeschreven als paardenhandelaar en hebben al verschillende klanten binnen en buiten Nederland blij gemaakt met een passend paard. Onze paarden zijn geschikt voor de dressuur en andere takken binnen de paardensport. Bent u op zoek naar een succesvol wedstrijdpaard? Of wilt u advies inwinnen over het kopen van een wedstrijdpaard? Raadpleeg onze professionals. Zij helpen u graag in uw zoektocht naar een passend wedstrijdpaard. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 113 342152 of een e-mail te sturen naar info@stalhexagon.nl.