WEDSTRIJDPAARDEN KOPEN

Home » Wedstrijdpaarden kopen

paard-5

Wilt u wedstrijdpaarden kopen van het hoogste niveau? Bij Stal Hexagon bieden wij een topsportklimaat op het gebied van het fokken, opfokken en opleiden van wedstrijdpaarden. Dit doen we niet zonder succes: onze paarden boekten vele sportieve successen in binnen- en buitenland en 21 van onze zelfgefokte paarden zijn zelfs uitgekomen in de Grand Prix. Maak kennis met onze professionals voor nog meer succes in de paardensport!

Heeft u vragen?

Wedstrijdpaarden uit een topsportklimaat kopen

In onze eigen fokkerij zijn we onder andere gespecialiseerd in het fokken van sportpaarden, wat heeft geresulteerd in verschillende succesvolle lijnen wedstrijdpaarden. Daarnaast heeft ons team alle kennis en ervaring in huis om onze paarden het hoogste niveau te laten bereiken in diverse takken van de paardensport, dankzij de topsportomgeving die wij creëren. Als u wedstrijdpaarden wilt kopen die optimaal zijn gefokt én getraind, dan schakelt u de experts van Stal Hexagon in. Wij staan hoog aangeschreven als paardenhandelaar en hebben al verschillende klanten binnen en buiten Nederland blij gemaakt met een passend paard.

paard

Interesse? Vul dan een bestel formulier in

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze wedstrijdpaarden

U kunt bij onze handelsstal verschillende wedstrijdpaarden kopen van uitstekend fokmateriaal. Onze paarden zijn geschikt voor de dressuur en andere takken binnen de paardensport. Bent u op zoek naar een succesvol wedstrijdpaard? Of wilt u advies inwinnen over het kopen van wedstrijdpaarden? Neem dan contact op met onze professionals in Schore, vlak bij Goes, door te bellen naar +31 (0) 113 342152 of een e-mail te sturen naar info@stalhexagon.nl. Wij helpen u graag met de aanschaf van een paard!

Stal Hexagon