SPORTPAARDEN FOKKERIJ

Home » Sportpaarden fokkerij

paard

De sportpaarden uit onze fokkerij presteren op het hoogste niveau binnen de dressuur. Stal Hexagon selecteert haar fokmateriaal op kwaliteit in beweging en een werkwillig karakter, wat tot verschillende Grand Prix-successen heeft geleid. Zo zijn 21 van onze zelfgefokte sportpaarden uitgekomen in de Grand Prix en boekten zij vele successen in de dressuur in binnen- en buitenland. In onze fokkerij werken wij met materiaal om een sportpaard van absolute topklasse te fokken. Ook geven wij professioneel advies over het kopen van sportpaarden uit onze fokkerij. Voor de aankoop van wedstrijdpaarden uit de absolute top van de paardensport schakelt u ons in!

Heeft u vragen?

Sportpaarden uit eigen fokkerij zijn succesvol in de dressuur

Onze paardenhandelaar selecteert het fokmateriaal voor het fokken van een sportpaard zorgvuldig. Daarnaast zorgt het topsportklimaat binnen Stal Hexagon ervoor dat onze paarden alles uit de opfokperiode en opleiding kunnen halen. Zo bracht het instructieteam al verschillende paarden naar de absolute top van de paardensport door ons succesvolle trainingsprogramma. Veel van onze sportpaarden die successen boekten binnen de dressuur komen uit eigen fokkerij, zoals de succesvolle Manda, Ella en Dinde-stammen.

Interesse in het kopen van sportpaarden van topklasse binnen de dressuur?

U kunt bij onze fokkerij advies inwinnen over het fokken van een sportpaard of over het kopen van sportpaarden voor de dressuur. We verkopen ook diverse wedstrijdpaarden en helpen u graag aan een geschikt wedstrijdpaard. Ons team heeft jarenlange ervaring om u goed bij te staan en helpt u graag advies in te winnen over het fokken of de (ver)koop van uw sportpaard. Wij verkochten zo al verschillende paarden aan diverse klanten uit binnen- en buitenland.

paard

Interesse? Vul dan een bestel formulier in

Neem contact met ons op over de sportpaarden in onze fokkerij

Wilt u succesvolle sportpaarden kopen van hoog niveau? Of wilt u een kijkje nemen in onze fokkerij om een beeld te krijgen van onze selectie sportpaarden? Neem dan contact op met onze locatie in Schore, vlak bij Goes, voor het fokken of kopen van een sportpaard of meerdere sportpaarden door te bellen naar +31 (0) 113 342152 of een e-mail te sturen naar info@stalhexagon.nl. Wij helpen u graag.

Stal Hexagon