Sportpaarden fokkerij

Rijksgediplomeerde hoefsmid

Grand Prix-paarden

Topsportomgeving

De sportpaarden uit onze fokkerij presteren op het hoogste niveau binnen de dressuur. Stal Hexagon selecteert haar fokmateriaal op kwaliteit in beweging en een werkwillig karakter, wat tot verschillende Grand Prix-successen heeft geleid. Zo zijn 21 van onze zelfgefokte sportpaarden uitgekomen in de Grand Prix en boekten zij vele successen in de dressuur in binnen- en buitenland. Onze fokkerij biedt fokmateriaal van absolute topklasse. Ook geven wij professioneel advies over het kopen van sportpaarden uit onze fokkerij. Voor de aankoop van wedstrijdpaarden uit de absolute top van de paardensport bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u vragen?

Sportpaarden uit eigen fokkerij zijn succesvol in de dressuur

Onze paardenhandelaar selecteert onze wedstrijdpaarden en fokmateriaal zorgvuldig. Daarnaast zorgt het topsportklimaat binnen Stal Hexagon ervoor dat onze paarden alles uit de opfokperiode en opleiding kunnen halen. Zo bracht het instructieteam al verschillende paarden naar de absolute top van de paardensport door ons succesvolle trainingsprogramma. Veel van onze sportpaarden die successen boekten binnen de dressuur komen uit eigen fokkerij, zoals de succesvolle Manda, Ella en Dinde-stammen.

Interesse in het kopen van een sportpaard van topklasse binnen de dressuur?

U kunt bij onze fokkerij advies inwinnen over het kopen van een sportpaard voor de dressuur bij onze stal. We verkopen ook diverse wedstrijdpaarden en helpen u graag aan een geschikt wedstrijdpaard. Ons team en heeft jarenlange ervaring om u goed bij te staan en helpt u graag advies in te winnen over de (ver)koop van uw wedstrijdpaard. Wij verkochten zo al verschillende passende paarden aan diverse klanten uit binnen- en buitenland.

Neem contact met ons op over de sportpaarden in onze fokkerij

Wilt u een succesvol sportpaard kopen van hoog niveau? Of wilt u een kijkje nemen in onze fokkerij om een beeld te krijgen van onze selectie sportpaarden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 113 342152 of een e-mail te sturen naar info@stalhexagon.nl. Wij helpen u graag.