Leunus van Lieren

Leunus heeft met veel passie en hard werken Stal Hexagon van de grond af opgebouwd naar het mooie bedrijf dat het nu is geworden. Hij begon in 1980 als éénmanszaak en heeft daarna een team van enthousiaste medewerkers om hem heen gehad die samenwerkten aan zijn droom.  Leunus is fokker, hoefsmid, ruiter, instructeur maar boven al paardenman!

Thamar Zweistra

Thamar is bij veel mensen uit de paardenwereld bekend, werkt al heel wat jaren bij Stal Hexagon en is inmiddels een stukje eigenaar geworden. Ze heeft al vele paarden opgeleid en uitgebracht op het hoogste niveau, dit doet ze met veel passie! Ze is ook een fanatieke instructrice voor haar leerlingen.

 Laurens van Lieren

Grand Prix ruiter Laurens van Lieren is een bekende in de mondiale dressuursport. Sinds 2015 is hij met zijn eigen dressuurstal gevestigd in Werkendam. Daarnaast is Laurens vaak op pad voor presentatiewerk voor de NOS en tal van andere opdrachtgevers.

Adinda Kenter

Adinda is naar Stal Hexagon gekomen vanwege haar grote interesse in sport en fokkerij. Ze is werkzaam als groom en begeleidt daarnaast de stagiaires. In haar vrije uren is ze fanatiek bezig met het verzorgen en rijden van haar eigen paarden: Limited Edition en Vialita. Elke week lest ze met veel plezier bij Erica Janse.

Danielle

Danielle van Rossum

Danielle is op Stal Hexagon begonnen als stagiaire. Na een paar jaar ervaring opdoen is ze gebleven en zo kreeg ze een vaste baan. Nu doet ze voornamelijk groom werkzaamheden en vindt ze het ook leuk om soms mee naar wedstrijden te gaan. Haar BHV diploma behaalde ze al op school en ieder jaar houdt ze dat nu netjes bij. Ze rijdt zelf met veel plezier op de merrie Fataleone. ( Rubiquil x Louisville)

Benedek Pachl.

Benedek is een internationale dressuur ruiter uit Hongarije en is in 2019 bij ons komen werken. Als lid van het Hongaarse dressuurteam nam hij 4 deel aan de Europese kampioenschappen, hij rijdt zowel jonge als Grand Prix paarden.

Sergio Garcia Bermejo.

Sergio is een Spaanse dressuurruiter, hij studeerde in de Prestigieuze Real Maestranza de Caballeria de Ronda, de oudste manege van Spanje en de tweede in Europa na de Koninklijke School van Wenen. Hij is in 2019 bij ons komen werken. Sindsdien rijdt hij van jonge paarden tot internationale U25 met Hexagons Innuendo.

Tessa Kole

Tessa werkt bij ons als stalruiter en volgt ook een BBL opleiding paardenhouderij,
ze rijdt voornamelijk jonge paarden en brengt de paarden Hexagon’s King Robbert en Kalisi Utopia uit in de junioren/Z2. Tessa is een bekend gezicht bij ons op stal, ze lest al vanaf haar 12e bij Thamar Zweistra. In haar vrije tijd rijdt ze haar eigen paard Dexter ook hem brengt ze uit in de junioren/ZZ-L.

Anne Boone

Anne is na haar stage bij ons komen werken als Groom.

Isa Looije

Isa is na het afronden van haar VWO diploma bij ons komen werken als groom. Haar interesses liggen voornamelijk bij de fokkerij, de jonge paarden en het sport-gedeelte van het bedrijf. Samen met haar pony Misty traint ze fanatiek en lest ze regelmatig bij Leunus en Thamar.

Pawel Skorupa

Al meer dan 10 jaar verzorgd Pawel voor Stal Hexagon de stallen. Hij onderhoud het terrein en de weilanden.