Leunus van Lieren

Leunus heeft met veel passie en hard werken Stal Hexagon van de grond af opgebouwd naar het mooie bedrijf dat het nu is geworden. Hij begon in 1980 als éénmanszaak en heeft daarna een team van enthousiaste medewerkers om hem heen gehad die samenwerkten aan zijn droom.  Leunus is fokker, hoefsmid, ruiter, instructeur maar boven al paardenman!

Erica Janse

Erica is sinds 1999 mede eigenaar van Stal Hexagon, ze heeft voorheen veel paarden zadelmak gemaakt en opgeleid, met Eruto ( v. Doruto) heeft ze Lichte Tour gereden, ze geeft instructie, levert een bijdrage aan de administratie, verzorgt de maaltijden voor het Hexagonteam en stuurt de Hexagonhuishouding aan.

Thamar Zweistra

Thamar is bij veel mensen uit de paardenwereld bekend, werkt al heel wat jaren bij Stal Hexagon en is inmiddels een stukje eigenaar geworden. Ze heeft al vele paarden opgeleid en uitgebracht op het hoogste niveau, dit doet ze met veel passie! Ze is ook een fanatieke instructrice voor haar leerlingen.

 Laurens van Lieren

Grand Prix ruiter Laurens van Lieren is een bekende in de mondiale dressuursport. Sinds 2015 is hij met zijn eigen dressuurstal gevestigd in Werkendam. Daarnaast is Laurens vaak op pad voor presentatiewerk voor de NOS en tal van andere opdrachtgevers.

Adinda Kenter

Adinda is naar Stal Hexagon gekomen vanwege haar grote interesse in sport en fokkerij. Ze is werkzaam als groom en begeleidt daarnaast de stagiaires. In haar vrije uren is ze fanatiek bezig met het verzorgen en rijden van haar eigen paarden: Limited Edition en Vialita. Elke week lest ze met veel plezier bij Erica Janse.

Danielle

Danielle van Rossum

Danielle is op Stal Hexagon begonnen als stagiaire. Na een paar jaar ervaring opdoen is ze gebleven en zo kreeg ze een vaste baan. Nu doet ze voornamelijk groom werkzaamheden en vindt ze het ook leuk om soms mee naar wedstrijden te gaan. Haar BHV diploma behaalde ze al op school en ieder jaar houdt ze dat nu netjes bij. Ze rijdt zelf met veel plezier op de merrie Fataleone. ( Rubiquil x Louisville)

Marijke van Giesen

Marijke is begonnen op stal Hexagon als stagiaire en heeft zich kunnen ontwikkelen tot een stalruiter.

Marijke rijdt dagelijks ongeveer 10 paarden en brengt ook paarden uit op wedstrijden. Ondertussen is zij ook ontwikkeld tot een Grand Prix amazone. Haar doel is om mee te kunnen draaien in de u25. En meer ervaring op doen op Grand Prix niveau.

Benedek Pachl.

Benedek is bij ons werkzaam als stalruiter.

Marit Tensen

Marit is op stal Hexagon gekomen wegens veel interesse in de sport en fokkerij.
En is hier werkzaam als Groom en houdt de website bij, ook vind ze het ook leuk om mee te gaan op wedstrijd. In haar vrije uren rijdt ze op haar eigen paard Sir Henry (Vic x Lancet).

Sergio Garcia Bermejo.

Sergio is bij ons werkzaam als stalruiter.

Pawel Skorupa

Al meer dan 10 jaar verzorgd Pawel voor Stal Hexagon de stallen. Hij onderhoud het terrein en de weilanden.