Hexagon’s Trademark

Home » Dekhengsten » Hexagos trademark

paard-5

Trademark,
Hengst, donker bruin,
Trafalgar x Spielberg
1,75m geboren in 2018.

Trafalgar x Spielberg x Gribaldi x Doruto Deze hengst heeft een geweldige bloedopbouw, met echte Grand Prix verervers in de moederlijn! De 3e moeder is een volle zus van het GP paard Carramba, welke een oude bekende is van Leunus van Lieren. Een stam met sport en hardheid, de bekende kenmerken van de Hexagon filosofie. Zelf is Trademark een sterk gebouwde hengst met maat en formaat, met een compacte lichaamsbouw. In beweging toont Trademark veel kracht, afdruk, ruimte én houding en balans. Een zeer complete hengst dus, met (uiteraard) een zeer evenwichtig en werkwillig karakter. Hexagon’s Trademark is een absolute belofte voor de toekomst!.

Trademark staat ter dekking op stal Hexagon en we kunnen vers sperma versturen.

Dekgeld: €1250,- / 250,- vaste kosten, exclusief BTW en verzendkosten. En €1000,- bij dracht.

Voor meer informatie kunt u bellen met Leunus van Lieren: 0655306326

Heeft u vragen?

De dekhengsten uit onze fokkerij zijn succesvol in de dressuur

In onze paardenfokkerij en manege zijn we gespecialiseerd in het fokken en opfokken van paarden. Daarnaast bieden we onze paarden en ruiters een echte topsportomgeving aan, zodat zij optimaal worden klaargestoomd voor de dressuursport in binnen- en buitenland. Onze professionals hebben daarbij jarenlange ervaring en leiden zo al verschillende combinaties naar de top van de paardensport. Zo bereikten een aanzienlijk deel van de nakomelingen van de dekhengsten uit onze fokkerij de top van de dressuur, namelijk de Grand Prix.

Een paard laten dekken door onze dekhengsten

Het is mogelijk om een paard door onze hengsten te laten dekken. Dekhengsten uit onze fokkerij, zoals Hexagon’s Double Dutch, Kaygo en Matteo brachten al verschillende nakomelingen voort die succesvol zijn in de dressuur. De hengsten beschikken namelijk over uitstekend fokmateriaal. Wij selecteren ze op basis van hun beweeglijkheid en motorische vaardigheden. Ook het karakter is belangrijk: zo selecteren we de hengsten op basis van hun werkwilligheid en instelling. De nakomelingen van deze hengsten hebben daarom al het talent in huis voor een succesvolle carrière. Voor het laten dekken van uw paard, bent u daarom van harte welkom bij ons!

Stal Hexagon