Informatie Hexagon’s Ich Weiss,

Ich Weiss,

Rubiquil x Negro x De Niro, Lady Reveil-stam (merrielijn 27)

Geboren: 16 februari 2013
De stokmaat van Hexagon’s Ich weiss is 1,68m.

AES Elite Stallion 2020 Anglo European Studbook.

Een opvallende verschijning met power, en een hart van goud!
Vader Rubiquil behoeft nauwelijks nog introductie; hij was jarenlang het paradepaard van Stal Hexagon. Hij liep zelf op internationaal Grand Prix niveau, en heeft vele vele nakomelingen gebracht die datzelfde niveau hebben behaald. Hij vererft intelligentie, instelling, kracht en een meewerkend karakter. En dat heeft hij ook zeker allemaal meegegeven aan zijn zoon Ich Weiss!
De moeder van Ich Weiss is Vinegra Utopia, uit de bekende Utopia-stam (Lady Reveil-stam, merrielijn 27). Zij liep óók Grand Prix, en combineert in haar afstamming nog eens twee grootheden op het gebied van Grand Prix-paarden-fokkerij: Negro en De Niro!
Deze merrie had als jong paard al een aangeboren talent voor piaffe, en ook dat heeft zij meegegeven aan Ich Weiss.
Het is dus niet gek dat Ich Weiss nu al, op 7 jarige leeftijd, aantoont dat hij over alle kwaliteiten en mogelijkheden beschikt om een geweldig Grand Prix paard te worden. Hij is letterlijk geboren voor dit werk!
Stal Hexagon heeft al vele eigen fokproducten opgeleid tot Grand Prix niveau, maar wat bij dit paard opvalt is het gemak en en de snelheid waarmee hij dingen leert. Zijn ongelooflijke kracht zorgt ervoor dat geen oefening hem zwaar valt, en zijn aangeboren coördinatie en zijn leergierigheid maken het een feestje om met dit paard te werken!
De kwaliteiten die hij bezit zijn één op één te herleiden naar zijn afstamming en zijn van oudsher zeer succesvolle moederlijn. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat hij deze kwaliteiten ook door zal geven aan zijn nakomelingen. Hij heeft in onze ogen echt wat toe te voegen aan de hedendaagse fokkerij, voor eenieder die een krachtige atleet met een geweldige instelling zou willen fokken!

Het dekgeld is € 800,-  waarvan €250,- vaste kosten, excl BTW en verzendkosten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Leunus van Lieren 06 55 306326 .