Dressuurhengst

Rijksgediplomeerde hoefsmid

Grand Prix-paarden

Topsportomgeving

Elke dressuurhengst uit eigen fokkerij is geselecteerd op zijn werkwilligheid en Kwaliteit in Beweging, ons motto. Een dressuurhengst die we voor u te koop aanbieden is professioneel opgeleid en getraind door ons instructieteam. Met veel ambitie begeleiden wij onze paarden. Ons team is gespecialiseerd in het fokken, opleiden en instrueren van wedstrijdpaarden en beschikt over een hoefsmid, waardoor uw paard niets te kort komt. Door onze allround kennis, kunde en passie bereikt iedere dressuurhengst die we te koop aanbieden het hoogste niveau.

Heeft u vragen?

Een dressuurhengst uit onze fokkerij staat voor succes

Ons team fokt, begeleidt en traint iedere dressuurhengst. Onze hengsten staan bekend om hun successen in (inter)nationale wedstrijden. Stal Hexagon biedt een topsportomgeving waarin we het maximale uit onze talentvolle dressuurpaarden halen, wat tot vele successen heeft geleid in binnen- en buitenland. Zo zijn verschillende wedstrijdpaarden uit eigen hengstenhouderij uitgekomen in de Grand Prix. Elke dressuurhengst die wij voor u te koop hebben staan, bevindt zich in een topsportomgeving met vakkundige trainers en ruiters.

Dressuurhengst uit onze stal te koop

Stal Hexagon heeft voor u een passend dressuurhengst te koop staan, maar kan u ook helpen bij de aanschaf van andere dressuurpaarden, zoals een dressuurmerrie. Ook kunnen wij uw merrie laten dekken door een dekhengst uit onze stal, waaronder Hexagon’s Double Dutch uit de Grand Prix-winnende Manda-stam.

Neem voor meer informatie over een dressuurhengst uit onze stal contact met ons op

Voor advies over de aanschaf van een dekhengst, het laten dekken van uw merrie of meer informatie over de dressuurpaarden die we te koop hebben staan, kunt u met ons contact opnemen. Wij helpen u graag. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 113 342152 of een e-mail te sturen naar info@stalhexagon.nl.